Taxi služba letališče ljubljana
Prevoz Ljubljana Brnik 25 Eur, prevoz, transfer, prevozi na relacije, Brnik taxi
, taxi Brnik, privatni prevoz, deljeni prevoz, skupinski prevozi, kombi prevoz
Ljubljana airport transfer, shuttle, transfer, shuttel, Ljubljana Airport
Nedelja, 12.julij, 2020

Taxi služba letališče ljubljana

 

Potrebujete taxi na letališče, se peljete s taxijem na Brnik, potrebujete poslovni ali osebni prevoz na Pučnika, pričakujete poslovnega partnerja ki pristane na letališču, je treba pričakati vašega znanca...na pravem mestu ste .

Za vas odpeljemo iz letališča vse! Taxi služba letališče Ljubljana nudi poceni rešitve za vas : vsepovsodi  iz Ljubljane do letališča Brnik, torej na letališče Jožeta Pučnika Vas poceni odpeljemo za samo 25 EUR.

 

Nudimo tudi : poceni prevoz na Ronchi letališče za 100 Eur, poceni prevoz Zagreb letališče Pleso 120 eur, poceni prevoz v Klagenfurt Celovec 80 eur, poceni  prevoz v Benetke 180 eur, poceni prevoz Trst letališče 100 eur, poceni prevoz  letališče Marco Polo Treviso 180 eur, poceni prevoz Maribor letališče 100 eur, poceni prevoz zračna luka Rijeka 130 eur, poceni prevoz zračna Luka Aerodrom Zagreb 120 eur, poceni prevoz zračna luka Split..

 

Kombi prevoz na letališče je malenkost dražji, odvisno od števila oseb v vozilu, se pa vsekakor lahko dogovorimo da bo za vas obveljala primerna ceno taxi prevoza. 

 

Pridemo tudi po vas, ali po vaše poslovne partnerje, znance, torej če potrebujete taxi prevoz iz letališča Brnika v Ljubljano, smo vam na voljo 24 ur saj naša letališka taxi služba non stop deluje. Samo pokličite in najemite taxi na letališče.

 

Ob prihodih letal na Brnik spremljamo lete, tako da vse soglaša s prihodom letala, ko izstopite iz letališke stavbe Aerodrom Ljubljana, v kraju Zgornji Brnik - vas počakamo z imenom, priimkom ali željenim logotipom podjetja.

Na voljo smo vam na e-pošti taxibrnik@siol.net kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, lahko pa nas kadarkoli pokličete na številko

041 606 716 ali 041 755 539 

 

taxisluzbabrnikljubljana.jpg            pocenikombiprevoz.jpg